Fortrolighetspolitikk

  • Vi overdrar, selger eller tilgjengeliggjør under noen omstendigheter personlige opplysninger til tredjepart. Alle informasjoner registrert i vår webshop oppbevares på sikkert vis og er kun tilgjengelige for betrodde medarbeidere hos Astrid Leisner & Søn.

  • Ved kjøp ber vi deg opplyse navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og lignende. Denne informasjonen bruker vi utelukkende til behandling av ordren. Informasjonene transmitteres og lagres elektronisk i ukryptert form i fem år. Selve ”kontrakten” (kjøpsavtalen) lagres ikke hos Astrid Leisner & Søn på en måte slik at du senere kan logge deg inn og se/endre status.

  • Vi lagrer kun opplysninger som er nødvendige for å gjennomføre bestillingen din og for å gi behandlingsveiledning eller service vedrørende produktene. Jf. persondataloven opplyser vi på forespørsel om registrerte informasjoner. På bakgrunn av eventuelle innsigelser foretar vi sletting i ønsket omfang.

  • Ved kjøp registrerer vi IP-adressen hvorfra kjøpet foretas. Informasjonen finner normalt ingen anvendelse, men kan bli brukt i en eventuell politietterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
  • Ved elektronisk betaling brukes en sikker, kryptert metode gjennom webshopsystemet. Vår utbyder er E-merke godkjent.
  • Webshopsystemet bruker såkalte ”cookies” til å styre innholdet i handlekurven. ”Cookie” er betegnelsen for en tekstfil som lagres på din datamaskin. Du kan også be systemet om å lagre dine adresseopplysninger til neste besøk. Ønsker du på et senere tidspunkt å slette denne informasjonen kan du gjøre dette via nettleserinnstillingene. I Internet Explorer gjøres dette via menyen ”Funksjoner” og menypunktet ”Internettinnstillinger”. Vi gjør oppmerksom på at prosedyren ikke nødvendigvis er den samme i andre nettlesere.