Cookie- og privatpolitikk

1. Generelt

Denne websiden utbys av Astrid Leisner & Søn. Når du klikker deg inn på hjemmesiden innsamles en rekke opplysninger om deg, din datamaskin og din adferd på hjemmesiden. Nedenfor kan du lese detaljert om informasjonen vi innsamler, hvordan denne behandles, hva vi bruker den til, hvem som har adgang til opplysningene og hvem du kan kontakte hvis du vil vite mer om de innsamlede opplysningene.

Astrid Leisner & Søn forplikter seg til å overholde de av Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling av cookies og persondata.

2. Cookies

Når du besøker en eller flere av Astrid Leisner & Søns websider mottar du automatisk én eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for å finne en veiledning om hvordan du, helt eller delvis, unngår å motta cookies og sletter de cookies som ligger på harddisken din.

2.1 Hva er en cookie? 

En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din, gjenkjennes av websiden ved tilbakevendende besøk og gjør det mulig å sende individualisert informasjon til din nettleser. En cookie kan inneholde tekst, tall eller eksempelvis en dato, men det er ingen personlige opplysninger lagret i en cookie. Den er ikke et program og kan ikke inneholde virus.

2.2 Hvor lenge oppbevares cookies?

Cookies som sendes til deg oppbevares høyst i 24 måneder fra siste gang du var inne på en av våre websider. Hver gang du besøker en av våre sider forlenges perioden. De pågjeldende cookies oppbevares derfor i 24 måneder fra ditt seneste besøk på en av våre sider.

2.3 Hvordan unngår jeg cookies?

Dersom du ikke ønsker å motta cookies kan du blokkere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra harddisken eller motta en advarsel før en cookie lagres. Klikk her for å finne en veiledning til hvordan dette innstilles i din nettleser: http://minecookies.org/cookiehandtering. Vi gjør oppmerksom på at vi i linken har oppstilt en veiledning til de fleste nettlesere, men enkelte vil likevel ikke være nevnt. Benytter du en nettleser som ikke er nevnt i linken ber vi deg opplyse oss om dette slik at vi kan tilføye en aktuell veiledning. Du kan alltid bruke hjelpefunksjonen i nettleseren din for å få mer informasjon om cookie-innstillingene. Dette gjøre typisk ved å trykke på F1 på datamaskinen din. Søk deretter etter ”cookies”.

2.4 Hva brukes cookies til på våre websider?

For å fastlegge hvem som besøker våre websider bruker vi cookies til å føre demografiske og brukerrelaterte statistikker. På den måten har vi mulighet for å tilpasse og opprette innhold og tjenester som stemmer overens med dine og øvrige brukeres interesser og ønsker.

Vi bruker også cookies til å levere målrettede online annonser. Det samme gjelder i forbindelse med spørreskjemaundersøkelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi om du klikker på de leverte annonsene.

3. Personopplysninger

3.1 Videreformidling av personopplysninger

Personopplysninger videreformidles aldri til tredjepart og vi innsamler aldri personopplysninger uten at du selv har gitt oss disse opplysningene, eksempelvis ved å registrere deg, tilmelde deg et arrangement, kjøpe en vare, delta i en undersøkelse eller lignende. Her innsamles opplysninger om navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og kjennskap til forskjellige emner. I forbindelse med kjøp eller tilmelding til sen service er obligatoriske opplysninger tydelig markert på formularen. Ytterligere opplysninger i forbindelse med kjøp eller tilmelding til en service er frivillig.

3.2 Bruk av personopplysninger

Personopplysninger brukes først og fremst til å gjennomføre det kjøpet eller den servicen som opplysningene innsamles i forbindelse med. Opplysningene brukes også til å få større kjennskap til deg og øvrige brukere av hjemmesiden. Denne brukes kan blant annet omfatte undersøkelser og analyser som er rettet mot en forbedring av produktene våre, tjenester og teknologier og visning av innhold og reklamer som er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Nyhetsbrev

I forbindelse med tilmelding til Astrid Leisner & Søns nyhetsbrev registrerer vi ditt navn, e-post, tittel og virksomheten du kommer fra. Samtidig registrer vi hvilke av Astrid Leisner & Søns nyhetsbrev du abonnerer på (servicemail, pressemeldinger og lignende).

Utvalg, kontaktpersoner mm.

Dersom virksomheten din er medlem av Astrid Leisner & Søn kobler vi opplysningene du gir oss ved nyhetsbrevtilmeldingen sammen med våre øvrige medlemsdata slik at vi hele tiden kan se hvor mange nyhetsbrevabonnenter de enkelte medlemsvirksomhetene har og hvem disse nyhetsbrevabonnentene er.

3.3 Kontakt vedrørende personopplysninger

Dersom du ønsker adgang til opplysningene som er registrert om deg hos Astrid Leisner & Søn må du rette henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller telefon (+45) 63 71 30 50. Er det registrert feilaktige data, eller har du andre innsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighet for å få innsikt i hvilke informasjoner som er registrert om deg, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i Persondataloven.

3.4 Beskyttelse av personopplysninger

I følge persondataloven skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer opplysningene om deg på datamaskiner med begrenset adgang plassert i kontrollerte fasiliteter. Våre sikkerhetsforanstaltninger kontrolleres kontinuerlig for å kunne avgjøre om brukeropplysningene håndteres forsvarlig og under stadig hensyn til dine brukerrettigheter. Vi kan ikke garantere 100 % sikkerhet ved dataoverføring via internett. Det betyr at det kan finnes en risiko for at andre uberettiget tiltvinger seg adgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk. Du avgir derfor dine personlige opplysninger på eget ansvar.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres kontinuerlig etter hvert som det formål opplysningene ble innsamlet til avsluttes. Personopplysninger lagres i høyst 12 måneder etter bruk.

Den hurtige utviklingen av internettet betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre aktuelle retningslinjer for behandling av personopplysninger. I tilfelle av vesentlige endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig meddelelse på websidene våre.